پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است

مذاکرات وین تا بهمن ماه سال گذشته به نقطه خوبی رسیده بود

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی مجلس با اعلام اینکه تا اواخر بهمن‌ماه سال گذشته مذاکرات وین به نقطه خوبی رسیده بود گفت: حدود ۸۰ درصد موارد اختلافی به صورت شفاهی در مذاکرات تا آن زمان حل شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود عباس‌زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای ایران و طرف‌های غربی، گفت: جمهوری اسلامی ایران در صنعت هسته‌ای به ویژه در ساخت سانتریفیوژهای نسل جدید در چند سال گذشته پیشرفت‌های قابل توجه‌ای داشته که این موضوع دست تیم مذاکره‌کننده را برای چانه‌زنی بیشتر بازتر کرده است.

 

وی با بیان اینکه مصوبه مجلس درچارچوب اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها نیز گره‌های که در مذاکرات بود را باز کرد، افزود: پس از اتفاقاتی که در صنعت هسته‌ای کشورمان رخ داد غربی‌ها پیشقدم برای مذاکره شده‌اند و امروز هم در مذاکرات دست‌برتر در اختیار ایران و دیپلمات‌های کشورمان است.

 

نماینده مشکین‌شهر در مجلس با اعلام اینکه تا اواخر بهمن‌ماه سال گذشته مذاکرات به نقطه خوبی رسیده بود، افزود: حدود 80 درصد موارد اختلافی به صورت شفاهی در مذاکرات تا آن زمان حل شده بود و ایران نیز به دنبال حصول توافقی برد-برد بود که به یکباره غربی‌ها به ویژه آمریکایی‌ها به بهانه‌های واهی باردیگر مذاکرات را به بیراه بردند.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه یکی از موارد اختلافی که در مذاکرات باقی مانده، بحث ضمانت اجرایی توافقات از سوی غربی‌ها است، عنوان کرد: آمریکایی‌ها زیربار این موضوع نمی‌روند به همین دلیل مذاکرات متوقف شده است.

 

عباس‌زاده مشکینی با تاکید براینکه امروز نتایج مذاکرات به تصمیم‌گیری غربی‌ها بستگی دارد و توپ در زمین آنها قرار دارد، اظهار کرد: آمریکایی‌ها باید ضمانت اجرایی بدهند که تحریم‌ها را بردارند و به توافقات صورت گرفته پایبند باشند.

 

وی با اعلام اینکه تا بهمن‌ماه سال گذشته توافق برد- برد در دسترس بود اما غربی‌ها مانع رسیدن به آن شدند، گفت: امروز غربی‌ها به ویژه آمریکا برای گرفتن امتیاز بیشتر بازی را برهم زده‌اند.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران برای تامین منافع ملی به دنبال گرفتن نتیجه خوب در مذاکرات با توافق یا بی توافق است اگر غربی‌ها بازی را برهم ‌بزنند و جدیت و حسن‌نیت نداشته باشند و زیر میز مذاکره بزنند ما هم گزینه‌های دیگری داریم که از آنها استفاده خواهیم کرد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار